Kategorija:

HYDRA krema za lice

Dostupnost:

Na zalihi

34.00

Loading...

HIDRATANTNA KREMA ZA NJEGU OSJETLJIVE, SUHE I NORMALNE KOŽE S HIJALURONSKOM KISELINOM I PEPITDIMA

Hidratantna, nježna i brzoupijajuća krema za lice, obogaćena sa nekoliko aktivnica kroz PATCH2O; polulan, algin, pentapeptidi i vrlo učinkovitom HIJALURONSKOM kiselinom.

Lagane je teksture i daje svježi osjećaj na koži te smanjuje vidljivost sitnih bora i spriječava gubitak vlage. Na koži ostavlja posebno mekani i satenski  osjećaj, idealna je za kožu koja se bori sa pretjeranom suhoćom.

Kreirajući formulaciju za ovu kremu fokus je bio na dva najvažnija djelovanja, a to je hidratacija i ublažiti ili čak u potpunosti riješiti problem reaktivne kože; poput suhoće, osjećaja zatezanja, crvenila i samo omogućiti kvalitetnu hidratantnu njegu normalnoj koži lica.

GLAVNI SASTOJCI:
  • Ghee je naš neizostavni hranjnivi i nutritivno bogati sastojak koji daje snagu koži te dovodi u balans razne nepravilnosti kože i štiti kožnu barijeru. Bogat je omega masnih kiselinama koje su super hrana za kožu.
  • Ulje marule, zbog značajnog udjela polifenola i tokoferola u sastavu djeluje antioksidativno, a fitosteroli dodatno naglašavaju anti age značajke ovog egzotičnog ulja, koje učvršćuje i dodatno jača elastičnost, te pomaže u zadržavanju vlažnosti kože.
  • Phytosqualan, kojeg koristino u našim proizvodima je dobiven iz maslinovog ulja, inače to je lipid koji se prirodno nalazi u našem tijelu kako bi nam osigurao vlagu i zaštitu.  Koži daje blistav i zdravi izgled, smanjuje dojam crvenila kože i pojavu sitnih bora. Kao dodatak kremama poboljšava razmazivost, teksturu i upijanje kreme u dublje razine tkiva. Izvrsno hidrira, ne ostavlja masni trag, i koži daje iznimnu mekoću i osjećaj baršuna prilikom nanošenja, a cijeloj formulaciji omogućuje iznimnu stabilnost.
  • PatcH2O, vrlo kompleksna aktivnica kojoj je glavni cilj postići optimalni stupnanj hidratacije u rožnatom sloju kako bi koža maksimalno zadržala fleksibilnost i mekoću, a to postiže inovativnom dvojnom ekspertizom o prirodnim makromolekulama i tehnologijom kontroliranog otpuštanja aktivnih sastojaka. PatcH2O™ je molekularna mreža prirodnih biopolimera s visokom koncentracijom hidratizirajućeg kompleksa koji sadrži glicerin, serin, trehalozu i ureu te pruža optimalnu hidrataciju djelujući na dvije razine: na površini kože i duboko u rožnatom sloju gdje se postupno oslobađa.

Namjena: suha, normalna i osjetljiva koža

Način primjene: 2x dnevno (ujutro i navečer) nanijeti nakon SMART seruma ujutro, a navečer prije uljnog ACTIVE seruma. obogaćenog bakuchiolom.

Upozorenje: Koristiti samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

60 mL

 

Kategorija: