O nama

Naša priča

Više od 15 godina orijentirane smo na prirodnu i zdravu prehranu, na biorazgradive proizvode, na recikliranje. Vođene spoznajom da sve što stavimo na kožu, upije se u nekoliko minuta i odlazi u naš organizam, za nas nije bilo moguće koristiti uobičajene kozmetičke proizvode. Uvijek smo tražile prirodne proizvode, visoke i provjerene kvalitete. 

Poduzetništvo je dio našeg životnog odabira i iako ponekad život priredi neke nepredviđene scenarije, uvijek smo znale da smo snažne i da se možemo izboriti za sebe u svim izazovima. Iskustvo rada u wellness industriji, uslužnim djelatnostima, studij filozofije i indologije, brojne završene edukacije i certifikati iz osobnog razvoja, coachinga te NLP-a su nam dale znanje, sigurnost, povjerenje u sebe i  dodatni vjetar u leđa, da se i u ovim vremenima  otisnemo u još jedan poslovni  projekat. Odlučile smo se za proizvodnju potpuno prirodne kozmetike za kožu.  Krema, koje i same koristimo i koje su pune benefita te smo to željele ponuditi i drugima jer znamo da se mnogi susreću sa izazovima oko izbora  idealne krema za njihovu problematiku.

Ideja da proizvodimo  kozmetiku od ghee-a  je došla iz dugogodišnjeg iskustva korištenja ghee-a u prehrani i istraživanja prirodne kozmetike. Znajući koje sve benefite ima ghee, odluka da on bude glavni protagonista našeg izbora sirovine za kremu, bila je jednostavna. Istraživanje kako proizvesti kremu, a da bude u skladu sa svim propisima i našom usklađenošću sa prirodnom kozmetikom nas je odvelo do drevnih, tisuće godina starih receptura izrade kozmetike, po principima Ayurvede. Tako je naša linija proizvoda jedinstvena na ovom području svijeta. Oduševljenje nakon prvih koraka na tom putu bilo je sve veće i veće jer je ovakva kozmetika u ovim neobičnim vremenima dala nadu, obasjala je i oplemenila naše živote. Nije nam bilo jednostavno kao ni svaki početak, ali vizija je bila vrlo jasna, a namjera odaslana. Hrabrost nas prati kroz život, puno izazova smo do sada već prošle, svaka sa svojim osobnostima, znanjem i kompetencijama ulažemo ono najbolje od sebe i zajedno činimo uspješnu, kompaktnu cjelinu.

_DAP6067
_DAP5993
_DAP6041

Recenzije