O nama

Naša priča

GHREI je naziv Hrvatskog brenda prirodne kozmetike koju su osmislile mama Jasmina Storjak i kćer Victoria Princich. Istinske su zaljubljenice u zdravi način života, pa tako u prehrani koriste sve što u svom nazivlju ima pridjev prirodno, domaće, sa sela, od opg-a. Sa njegom tijela je oduvijek bila ista tematika, nastojale su pronaći kvalitetne i domaće proizvođaće kako bi sebe njegovale. Obzirom da je Jasmina puno godina provela u beauty industriji prije nekoliko godina se otisnula u istraživanje pripravaka za njegu lica te počela za svoje potrebe pripremati razne macerate i uljne serume.  Uvijek je tražila kako osmisliti nešto drugačije, isprobati proizvesti nešto što još ne postoji na tržištu.  
Poduzetništvo je dio njihovog životnog odabira, a iskustvo rada u wellness industriji, uslužnim djelatnostima, studij filozofije i indologije, brojne završene edukacije i certifikati iz osobnog razvoja, coachinga te NLP-a su im dale znanje, sigurnost, povjerenje u sebe i  dodatni vjetar u leđa, da se otisnu u još jedan poslovni projekat. Odlučile su se za proizvodnju prirodne kozmetike za kožu.  Krema, koje i same koriste i koje su pune benefita te su to željele ponuditi i drugima jer znaju da se mnogi susreću sa izazovima oko izbora idealne krema za njihovu problematiku.

Već smo spomenuli da su obje orjentirane na prirodne proizvode, pa se tako GHEE maslac nalazi visoko na ljestvici omiljenih namirnica te su inspiraciju za svoje “drugačije” proizvode pronašle upravo u tom maslacu.

A što je zapravo GHEE? Ghee je pročiščeni mliječni maslac. Koristi se u kulinarstvu kao i raznim tretmanima njege tijela. U ayurvedskoj medicini ga koriste za tretmane iscijeljivanja.  Vrlo je specifičan po tome što je jedan od rijetkih prirodnih izvora D vitamina a bogat je i vitaminima A, E i K, omegom 3 i 6.  Dovodi u balans razna stanja kože, djeluje protuupalno, hidrira i njeguje dubinski kroz sve slojeve kože.

Ideja da proizvode kozmetiku sa ghee maslacem je došla iz dugogodišnjeg korištenja ghee-a u prehrani i benefita koje ima, a obzirom da se koristi u ayurvedskoj medicini i tretmanima ljepote, pa je stoga odluka da on bude glavni protagonista za njihove proizvode bila jednostavna.

A kako proizvesti učinkovite kozmetičke proizvode, a da budu u skladu sa svim propisima i regulativama proizvodnje prirodne kozmetike morale su naučiti na brojnim edukacijama i savjetovanjima.  Ghee je specifičan maslac i odlučile su posvetiti vremena i truda koliko kod je potrebno dok ga nisu uspijele stabilizirati i uvrstiti u zdravstveno ispravne formulacije kako bi dobile sve potrebne certifikate.  Spoj suvremene znanosti i drevnih, tisuće godina starih receptura izrade krema po principima Ayurvede je bilo upravo to što su bile njihove ideje i vizije o pripremi potpuno drugačijih kozmetičkih proizvoda. Njihova linija proizvoda se dizajnom izdvaja od svih na tržištu jer vole stil manje je više, a za taj kreativni dio njihove priče je zaslužna Victoria koja ima neiscrpne ideje, osjeća svaki proizvod i pokloni mu inspirativni naziv i vizualni identitet.

Tako je njihova linija proizvoda jedinstvena na ovom području svijeta.

Kada su krenule prije nekoliko godina osmislile su jednu univerzalnu kremu, a danas u ponudi imaju u tri kreme za njegu lica, tri maslaca za njegu tijela, kremu za njegu ruku, kremu za osjetljivu kožu, serum za njegu lica, hydra mist, okoloočnu kremu, proizvode za njegu kose.

Prvi su Hrvatski brend koji je na tržište stavio Waterless (bezvodnu) liniju proizvoda.

U svojim proizvodima, osim ghee maslaca koriste vrlo kvalitetna ulja te brojne  učinkovite sastojke uz dodatak maksimalno perporučene doze aktivnih komponenti.

Ono što im daje potvrdu da rade dobar posao i da se trud isplatio, su brojni klijenti koji se vraćaju po njihove proizvode, koriste ih u svojoj obaveznoj rutini njege kože,a ono što je važno njihove proizvode preporučaju svojim prijateljicama i odabiru ih za poklone a to samo znači da vjeruju u kvalitetu ovog Hrvatskog brenda.

I za sam kraj odati ćemo vam zbog čega naziv GHREI i što to zapravo znači. U starim zapisima drevne Indijske kulture spominje se ghee kao ghrta, ghrei, pomazanik, pomada i izvorni naziv za kremu. Eto, GHREI je drevni naziv za pomadu ili kremu, pa pomazimo se sa ovim jedinstvenim Hrvatskim kozmetičkom brendom.

_DAP6067
_DAP5993
_DAP6041

Recenzije