O nama

Naša priča

GHREI je naziv Hrvatskog brenda prirodne kozmetike kojeg smo osnovale mama Jasmina Storjak i kćer Victoria Princich. Istinske zaljubljenice u zdravi način života, pa tako u prehrani koristimo sve što u svom nazivlju ima pridjev prirodno, domaće, sa sela, od opg-a. Sa njegom tijela je oduvijek bila ista tematika, nastojale smo pronaći kvalitetne i domaće proizvođače kako bi sebe njegovale. Obzirom da je Jasmina puno godina provela u beauty industriji prije nekoliko godina se otisnula u istraživanje pripravaka za njegu lica te počela za svoje potrebe pripremati razne macerate i uljne serume.  Uvijek je tražila kako osmisliti nešto drugačije, isprobati proizvesti nešto što još ne postoji na tržištu.  

 

Poduzetništvo je dio našeg životnog odabira, a iskustvo rada u wellness industriji, uslužnim djelatnostima, studij filozofije i indologije, brojne završene edukacije i certifikati iz osobnog razvoja, coachinga te NLP-a su nam dale znanje, sigurnost, povjerenje u sebe i  dodatni vjetar u leđa, da se otisnemo u još jedan poslovni projekat. Odlučile smo se za proizvodnju prirodne kozmetike za kožu.  Krema, koje i same koristimo i koje su pune benefita, te smo to željele ponuditi i drugima jer znamo da se mnogi susreću sa izazovima oko izbora idealne krema za njihovu problematiku.

 

Već smo spomenuli da smo orijentirane na prirodne proizvode, pa se tako GHEE maslac nalazi visoko na ljestvici naših omiljenih namirnica, te smo inspiraciju za svoje “drugačije” proizvode pronašle upravo u tom maslacu.

 

A što je zapravo GHEE? Ghee je pročišćeni mliječni maslac. Koristi se u kulinarstvu kao i raznim tretmanima njege tijela. U ayurvedskoj medicini ga koriste za tretmane iscijeljivanja.  Vrlo je specifičan po tome što je jedan od rijetkih prirodnih izvora D vitamina a bogat je i vitaminima A, E i K, omegom 3 i 6.  Dovodi u balans razna stanja kože, djeluje protuupalno, hidrira i njeguje dubinski kroz sve slojeve kože.

 

Ideja da proizvodimo kozmetiku sa ghee maslacem je došla iz dugogodišnjeg korištenja ghee-a u prehrani i benefita koje ima, a obzirom da se koristi u ayurvedskoj medicini i tretmanima ljepote, pa je stoga odluka da on bude glavni protagonista za njihove proizvode bila jednostavna.

 

A kako proizvesti učinkovite kozmetičke proizvode, a da budu u skladu sa svim propisima i regulativama proizvodnje prirodne kozmetike morale smo naučiti na brojnim edukacijama i savjetovanjima. Ghee je specifičan maslac i odlučile smo posvetiti vremena i truda koliko kod je potrebno dok ga nismo uspijele stabilizirati i uvrstiti u zdravstveno ispravne formulacije kako bi dobile sve potrebne certifikate.  

 

Spoj suvremene znanosti i drevnih, tisuće godina starih receptura izrade krema po principima Ayurvede je bilo upravo to što je bile naša ideje i vizije o pripremi potpuno drugačijih kozmetičkih proizvoda. Naša linija proizvoda se dizajnom izdvaja od svih na tržištu jer volimo stil manje je više, a za taj kreativni dio naše priče je zaslužna Victoria koja ima neiscrpne ideje, osjeća svaki proizvod i pokloni mu inspirativni naziv i vizualni identitet.

 

Kada smo krenule prije nekoliko godina osmislile smo jednu univerzalnu kremu, a danas u ponudi imamo u tri kreme za njegu lica, tri maslaca za njegu tijela, kremu za njegu ruku, kremu za osjetljivu kožu, serume za njegu lica, hydra mist, okoloočnu kremu, proizvode za njegu kose. 

 

Prvi smo Hrvatski brend koji je na tržište stavio Waterless (bezvodnu) liniju proizvoda. 

U svojim proizvodima, osim ghee maslaca koristimo vrlo kvalitetna ulja, te brojne učinkovite sastojke uz dodatak maksimalno perporučene doze aktivnih komponenti.

 

Ono što nam daje potvrdu da radimo dobar posao i da se trud isplatio, su brojni klijenti koji se vraćaju po naše proizvode, koriste ih u svojoj obaveznoj rutini njege kože,a ono što je važno njihove proizvode preporučaju svojim prijateljicama i odabiru ih za poklone a to samo znači da vjeruju u kvalitetu ovog Hrvatskog brenda.

 

I za sam kraj odati ćemo vam zbog čega naziv GHREI i što to zapravo znači. U starim zapisima drevne Indijske kulture spominje se ghee kao ghrta, ghrei, pomazanik, pomada i izvorni naziv za kremu. Eto, GHREI je drevni naziv za pomadu ili kremu, pa pomazimo se sa ovim jedinstvenim Hrvatskim kozmetičkom brendom.

 

 

_DAP6067
_DAP5993
_DAP6041

Recenzije