Kategorija:

FACE CREAM AGELESS – 60ML

Dostupnost:

Na zalihi

36.00

Loading...

Bogata krema za njegu kože lica sa anti aging učinkom.

  • GHEE kao glavni sastojak izrazito je koristan u njezi kože lica jer je vrlo hranjiv i hidratantan a bogat vitaminima A, D E i K.

U kombinaciji sa aktivnicama Alpine Rose Active,  Black BeeOme, te vrlo cijenjenim uljem ploda divlje ruže, vidno daje uravnoteženu, pomlađenu, zdravu i čistu kožu.

  • Black BeeOme je eliksir koji nastaje fermentacijom meda rijetke tamne pčele, a dizajniran je kako bi uspostavio ravnotežu mikrobioma kože nakon stresa.
  • Alphine Rose Active-Možemo zahvaliti ekstraktu lista alpske ruže  jer se po prvi puta koncept senolitik primjenjuje u kozmetičkom djelovanju koji pomaže u čišćenju tkiva starim stanicama, a ne utječe na broj zdravih stanica, kako bi se smanjile upale i pomladilo tkivo. Na taj se način povećava elastičnost kože, pomlađuju se dubinski slojevi tkiva,  te je koža zaštićena od oksidativnog stresa.

Rezultat korištenja ove kreme za lice je zdrava i pomlađena koža.

Može se koristiti kao svakodnevna jutarnja i večernja rutina njege lica uz prijedlog da se večernja njega može nadopuniti našim ACTIVE uljnim serumom sa Bacuchiolom koji se umasira na lice nakon kreme.

Način primjene: Nanijeti na cijelo lice u jutarnjoj ili večernjoj rutini njege i lagano umasirati. Koristiti samo za vanjsku uporabu.

Upozorenje: samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

INGRIDIENTS(INCI): Aqua Purificata, Ghee Butter, Squalane, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Rosa Canina Fruit Oil, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Rhododendron Ferrugineum Extract, Glycerin, Aqua, Honey, Zymomonas Ferment Extract, Alcohol, Aqua, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alchohol, Parfume.

Težina 5 kg
Dimenzije 10 × 50 × 20 cm
Kategorija: