Kategorija:

FACE CREAM AGELESS – 60ML

Dostupnost:

Na zalihi

34.00

Loading...

AGELESS  – PROAGE KREMA ZA LICE.

Pro-aging je ideja da je starenje prirodan i pozitivan dio života i da bi ljudi trebali prihvatiti i slaviti promjene koje dolaze sa starenjem, umjesto da se pokušavaju boriti protiv njih.

PRO AGE face cream 30+ je krema za lice koja djeluje na OBNOVU STARIH STANICA, LIFTING LICA i HIDRATACIJU, ujednačava ten,  može pomladiti i vidno ZATEGNUTI kožu lica. Iznimno kvalitetni i djelotvorni aktivni sastojci uz ghee maslac su idealna kombinacija u službi zdravog starenja kože lica.

Bogata krema za njegu kože lica sa pro aging učinkom.

“Izraz “pro-starenje” koristi se za opisivanje uravnoteženijeg pristupa. „To znači raditi sa svojim tijelom, koristiti vlagu, antioksidanse i obnavljanje stanica kako bi koža izgledala najbolje.”

GLAVNI SASTOJCI:

  • GHEE kao glavni sastojak izrazito je koristan u njezi kože lica jer je vrlo hranjiv i hidratantan a bogat vitaminima A, D E i K.
  • LIFT Oleoactif je ekološki vrlo učinkovit aktivni sastojak, koji djeluje na znakove starenja kože tako što ispravlja bore. Poboljšava kvalitetu kože, povećanjem njene elastičnosti kroz reorganizaciju mreže kolagena. Ovaj aktivni sastojak ima brzi multilifting učinak, te je 100% biljlnog porijekla i certificiran kao organski.
  • Alphine Rose Active – možemo zahvaliti ekstraktu lista alpske ruže  jer se po prvi puta koncept senolitik primjenjuje u kozmetičkom djelovanju koji pomaže u čišćenju tkiva starim stanicama, a ne utječe na broj zdravih stanica, kako bi se smanjile upale i pomladilo tkivo. Na taj se način povećava elastičnost kože, pomlađuju se dubinski slojevi tkiva,  te je koža zaštićena od oksidativnog stresa.

Rezultat korištenja ove kreme za lice je zdrava i pomlađena koža uz lifting efekat. U kombinaciji sa aktivnicama Alpine Rose Active, LIFT Oleoactif, te vrlo cijenjenim uljem ploda divlje ruže, vidno daje uravnoteženu, pomlađenu, zdravu i čistu kožu.

Može se koristiti kao svakodnevna jutarnja i večernja rutina njege lica uz prijedlog da se večernja njega može nadopuniti našim ACTIVE uljnim serumom sa Bacuchiolom koji se umasira na lice nakon kreme, a jutarnja njega može se nadopuniti sa SMART serumom koji sadrži SMART VEKTOR C vitamin i hijaluron.

Sadrži: ghee, LIFT OLEOACTIVE, ALPHINE ROSE ACTIVE, ulje ploda divlje ruže, phytosqualan.

Način primjene: Nanijeti na cijelo lice u jutarnjoj ili večernjoj rutini njege i lagano umasirati. Koristiti samo za vanjsku uporabu.

Upozorenje: samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

Težina 5 kg
Dimenzije 10 × 50 × 20 cm
Kategorija: