Kategorija:

SANDY face & body peeling

Dostupnost:

Na zalihi

24.00

Loading...
Suhi piling u obliku pjeska formulacija je sastojaka koja se u doticaju sa vodom pretvara u nježnu pjenušavu emulziju koja skida odumrle stanice, a da pri tome ne masti kožu.
  • Za vrlo blagu i učinkovitu eksfolijaciju zadužena su usitnjena zrnca koštica marelice.
  • Caolinum panderosum ili bijela glina sa svojim neutralnim pH pogodna je za osjetljivu i izrazito suhu kožu, a velika je pomoć u njezi zbog svojih antiseptičkih i ljekovitih svojstava. Glina je prirodni mineral koji je sastavljen od vrlo malih čestica silikata i može sadržavati koncentracije megnezija, kalija, natrija i željeza. Potiče ionsku razmjenu u stanicama, uklanja nečistoće, masnoću i odumrle stanice kože. Daje detoksikacijski učinak i potiče osjećaj svježine.
  • Caprylic/Capric Trigliceride klasični je emolijent koji pokazuje izvrsna svojstva zaglađivanja kože te djeluje kao antioksidans.
Upotreba svih sastojaka daje čisto tijelo te zdravu i mekanu kožu, spremnu za daljnju njegu, uz naše BODY BUTTERE. Preporuka je koristiti minimalno jednom tjedno.
Način primjene: na mokro tijelo nanjeti malu količinu pjeskastog pilinga te trljati kružnim pokretima i nakon toga isprati

 

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

70 g

Kategorija: