Kategorija:

SMART serum za lice s C vitaminom i hijaluronom

Dostupnost:

Na zalihi

28.00

Loading...

SMART FACE SERUM S UV-CE VITAMINOM, HYACLEAR 7 I NIKOTINAMIDOM

Neizostavan dio beauty dnevne rutine je svakako ovaj SMART Serum za lice sa produljenim djelovanjem vitaminima C i E, HIJALURONSKOM kiselinom i NIKOTINAMIDOM. 

Glavna uloga mu je da neutralizira djelovanje slobodnih radikala koji štete koži, te djeluje kao snažan antioksidant i štiti kožu od negativnih vanjskih faktora, a povećava i sintezu kolagena. Pomaže u borbi protiv starenja, može ublažiti brojne kožne probleme poput hiperpigmentacije i akni.

Kombinacija sastojaka koja SMART serum čini posebnim:

  •  Smartvector UV-CE je specifična i inovativna aktivnica koja pod utjecajem UV zraka otpušta visokoučinkovitu antioksidativnu kombinaciju vitamina C i E. Posvjetljuje kožu, ujednačavanja ten, spriječava oštećenja kolagena i elastina, umirujuje kožu te jača kožnu barijeru.
  • HyaClear7 je jedinstvena formulacija 7 različitih molekularnih težina hijaluronske kiseline, a koži pruža dva načina djelovanja za vrhunsko vlaženje; dugoročno i neposredno.
  • Nikotinamid izuzetno djelotvorno sredstvo protiv starenja s izvrsnom kompatibilnošću kože. Nikotinamid ili vitamin B3 neophodan je za metabolizam bjelančevina, ugljikohidrata i masti, pa stoga igra ključnu ulogu u proizvodnji energije. Brojne kliničke studije otkrile su blagodati za kožu, kao na primjer, posvjetljivanje kože, smanjenje tankih linija i bora, kao umirujuća komponenta, te za jačanje kožne barijere i rebalansiranja mikrobiote kože.
  • Ulje pšeničnih klica zbog svog visokog sadržaja vitamina E djeluje kao prirodni antioksidans koji hrani i štiti oštećenu, suhu i zrelu kožu te joj vraća vitalnost i svjež izgled. 

Zaštitna svojstva ovog ulja čine ga idealnim za nanošenje prije aktivnosti u prirodi jer će štiti kožu od sunca, vjetra i drugih uvjeta. Ulje pšeničnih klica uklanja višak sebuma koji uzrokuje akne, prištiće i slične nepravilnosti, a ne ostavlja mastan trag i nekomedogeno je.

Svakodnevna primjena ovog SMART seruma kožu čini vidljivo čvršćom i blistavijom. Lagane je teksture, lako se nanosi i brzo upija, kožu vlaži i njeguje te joj daje mladenački i osvježeni izgled.

Preporuka je da se nanosi ujutro prije kreme za lice

Sadrži: smartvektor U/V c vitamin. nikotinamid, hyaclear 7, ulje pšeničnih klica.

Način primjene: Koristiti ju svaki dan prije kreme na kožu lica.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

30 mL

Kategorija: