SKU: N/A Kategorije: ,

WATERLESS SOLID HAIR SHAMPOO

12.00

Obriši
Obriši
Loading...

Bezvodni kruti šampon za kosu za bolju hidrataciju i jačanje kose, sigurno i nježno za vaše vlasište

Bezvodna formulacija pomno biranih prirodnih visokokvalitetnih sastojaka, nježna je za vašu kosu i planetu.  Čvrsti šampon koji pruža zadovoljstvo uobičajenog šamponiranja. Hidratizira, čisti do savršenstva, jača i štiti kosu te ju ostavlja sjajnom i lakom za oblikovanje. Blagi surfaktanti pružaju nje žno čišćenje bez ostavljanja suhoće i grubosti, dok kombinacija sastojaka daje hidrataciju i dugotrajnu zaštitu od gubitka vode. Stvara bogatu pjenu u dodiru sa vodom, te vašoj kosi tijekom cijelog dana daje luksuzni miris ambre ili svježi miris citrusnih nota.

Karakteristike i benefiti korištenja bezvodne kozmetike:

  • ušteda vode kao važnog resursa
  • koncentrirani sastojci što pruža kvalitetu i omogućuje dugotrajnije korištenje
  • iznimna njega i hidratacija
  • praktičnost dražanja u kupaoni i tijekom putovanja radi manjeg pakiranja i ambalaže
  • ušteda na plastici jer pakiramo u razgradivu ambalažu

Dajte si priliku da isprobate bezvodne krute šampone i osjetiti ćete dodatni bonus, “inovacija, kvaliteta i praktičnost”

AKTIVNI SASTOJCI: prirodni sastojci i ekološki prihvatljivi tenzidi koji imaju nježna svojstva čiščenja bez iritacije.

  • Kaolinum Panderoum – bijela glina, prirodni mineral koji potiče ionsku razmjenu u stanicama, uklanja nečistoće, masnoće I odumrle stanice kože. Pruža detoksikacijski učinak te potiče osjećaj svježine.
  • Ulje makadamije – dobiva se iz oraha makadamije i jedno je od najcjenjenijih kozmetičkih ulja na svijetu zahvaljujući svom sastavu i učinku. Izuzetno se brzo upija, tako da je vrlo praktično za korištenje. Hrani suhu kožu i čini ju mekom u glatkom, a kosi vraća sjaj I mekoću te ju dubinski hrani. Ulje makadamije bogato je zdravim masnim kiselinama.
  • SCS – NATRIJ KOKO SULFAT – tenzid  kokosovog porijekla, (nije isto što i SLS- natrij lauret sulfat). Vrlo je poseban prirodnog porijekla, iznimno nježan sa visokom razinom pjene.
  • Dehyton® PK45 je amforterni surfaktant dobiven iz kokosa, izvrstan je pomočni surfaktantima, može postići sinergistički efekt koji formulaciju čini blažom.

Način primjene: dobro namočite kosu pod vodom i trljajte pločicu direktno po kosi i tjemenu, kako bi se stvorila obilna pjena te izmasirajte prije ispiranja. Isti postupak ponovite još jednom i tada na lagano ocjeđenu kosu nanesite naš čvrsti regenerator, raščešljajte i isperite.  Nadalje tretirajte kosu po vašoj želji ili potrebama.

Naši proizvodi za njegu kose koje još možete koristiti za dodatnu njegu su; conditioner bar, spray za zaštitu i lakše raščešljavanje, live in conditioner, serum za rast kose.

Način čuvanja: ostavite da se dobro posuši nakon upotrebe a naša preporuka je da ga odložite  na popdmetač kako bi stalno bio suh a na taj naćin se produljuje vijek trajanja same pločice.

Dodatni benefit: osigurava vam sigurno putovanje jer nema neurednog prolijevanja na putovanjima te zauzima malo prostora.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

30 g

MIRIS

AMBRA I MED, CITRUS I KAMILICA

SKU: N/A Kategorije: ,

Možda će vam se također svidjeti…