WATERLESS kruti šampon za tuširanje

Dostupnost:

Na zalihi

12.00

Loading...

BEZVODNI KRUTI ŠAMPON ZA TIJELO

ČVRSTA PLOČICA ZA TUŠIRANJE inovativan je i ekonomičan koncept u izradi prirodne kozmetike, kojim se dobiva vrlo koncentrirani proizvod.

Nježan prema koži i ljubazan prema prirodi.

Bezvodne formulacije savršeno obnavljaju slabo kiseli Ph na površini naše kože, što je preduvjet za njeno zdravlje, održavanje mikrobioma, a time i imuniteta.

Kruti šampon za tuširanje u obliku praktične pločice osmišljen je kako bi poboljšao iskustvo tuširanja, jer iznimno omekšava i njeguje kožu. Možete očekivati potpuno čistu kožu tijela, a uz hidrataciju i njegu. Koju zahvaljujemo prirodnom pjenilu iz kokosa te divnom mango maslacu.

Nudimo vam dva divna i zavodljiva mirisa, egzotične ambre i svježih nota citrusa i kamilice koji oživljavaju osjetila kroz toplinu vode i pare u tuš kabini.

Aktivni sastojciprirodni sastojci i ekološki prihvatljivi tenzidi koji imaju nježna svojstva čiščenja bez iritacije:

  • SCS – NATRIJ KOKO SULFAT – tenzid  kokosovog porijekla, (nije isto što i SLS- natrij lauret sulfat). Vrlo je poseban prirodnog porijekla, iznimno nježan sa visokom razinom pjene.
  • Dehyton® PK45 je amforterni surfaktant dobiven iz kokosa, izvrstan je pomoćni surfaktantima, može postići sinergistički efekt koji formulaciju čini blažom.
  • Mango maslac sadrži približno jednake količine oleinske i stearinske kiseline. Dobro se upija u kožu, a kao i većina maslaca dobro štiti od isušivanja. Poznat je kao maslac za njegu kože. Bogate je teksture i ima laku mazivost, omjer nezasićenih i zasićenih masnih kiselina čini ga dobrom sirovinom za proizvodnjom sapuna bogate pjene i nježnog djelovanja na kožu.
  • Ulje badema – vrlo kvalitetno i stabilno ulje koje je prikladno za suhu, masnu i normalnu kožu. Suhoj koži vraća vlagu i pomaže s iritacijama i svrbežom.  Masnoj koži daje potrebnu hidrataciju bez masnog osjećaja jer se brzo upija.  Ulje badema bogato je esencijalnim masnim kiselinama, kao i vitaminima A, B1, B2, B6, E.

Karakteristike i benefiti korištenja bezvodne kozmetike:

  • ušteda vode kao važnog resursa
  • koncentrirani sastojci što pruža kvalitetu i omogućuje dugotrajnije korištenje
  • iznimna njega i hidratacija
  • praktičnost dražanja u kupaoni i tijekom putovanja radi manjeg pakiranja i ambalaže
  • ušteda na plastici jer pakiramo u razgradivu ambalažu

Način primjene:  mokro tijelo masirati pločicom dok se ne stvori dovoljno pjene, te dobro isprati.

Kako čuvati krute šampone: ostavite da se dobro posuši nakon upotrabe a naša preporuka je da ga odložite na podmetač kako bi stalno bio suh a na taj naćin se produljuje vijek trajanja same pločice.

Dodatni benefit: osigurava vam sigurno putovanje jer nema neurednog prolijevanja na putovanjima te zauzima malo prostora.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

30 g

MIRIS

AMBRA I MED, CITRUS I KAMILICA

Možda će vam se također svidjeti…