Kategorija:

GOLDIE maslac za ubrzano tamnjenje kože

Dostupnost:

Na zalihi

26.00

Loading...

GOLDIE MASLAC ZA UBRZANO TAMNJENJE KOŽE.

Ghrei GOLDIE je 100% prirodni maslac za tamnjenje kože, bogat je uljima koji sadrže visoki postotak karotenoida, beta karotena, njegujućih i hranjivih ulja, te aktivnicom MelinOIL.

Sastojci kojima je obogaćen:

  • MelinOIL/Peptid – odgovoran za stimulaciju melanina, viši postotak melanina u epidermalnom sloju kože povećava pigmentaciju i pojačava tamnjenje, što na koži rezultira boljom zaštitom od štetnih zraka. Melinoil  je aktivna komponenta koja stimulira obrambene mehanizme kože protiv UV-oštećenja. Riječ je o biomimetričkom peptidu koji štiti stanice od UV-zraka, a time i smanjuje oštećenja koja dovode do preranog starenja kože. 
  • Carrot oil (ulje mrkve) bogato beta karotenom koji je zaslužan za poticanje stvaranje pigmenata kože. Osim beta-karotena ovo ulje je bogato i vitaminima A, K, vitaminom C, te vitaminima B skupine. Uz sve ove blagodati ulje mrkve ima i protuupalno djelovanje i pospješuje tamnjenje kože.
  • Kakao maslac stvara zaštitni film na koži, daje glatkoću i spriječava isušivanje kože. Koristan je sastojak ovog maslaca zbog filmogenog svojstva koje spriječava isušivanje i ispiranje pigmenata. Uz sve navedeno još je i prilično vodootporan pa tako omogućava da maslac ostaje na koži i nakon kupanja.
  • Caprilni trigliceridi na bazi kokosa pokazuju izvrsna svojstva zaglađivanja kože i djeluje kao antioksidans. Lako apsorbira druga ulja i ne ostavlja masni trag. Bogato je zasićenim masnim kiselinama, kaprilnom i kaprinskom kiselinom, koje mu daju jaka antioksidativna i antiseptička svojstva.
  • Naturelin je biljna alternativa vazelinu, 100% prirodnog porijekla. Hidratizira, štiti i zacjeljuje kožu – izvanredna je prirodna baza za proizvode za sunčanje.
  • A miris, pravi svježi ljetni miris vanila coco daje poseban gušt i notu opuštanja u trenucima uživanja na suncu.

Goldie maslac  je savršen  za svakodnevnu njegu kože izloženu  umjerenim sunčevim zrakama tijekom jutra i kasno popodne, kada je najzdravije vrijeme za sunčanje.

PREPORUKA je koristiti ga i neko vrijeme prije izlaganja na sunce kako bi se koža što bolje pripremila za sunčeve zrake koje će u ovom slučaju biti blagotvorne na koži zbog bogatstva sastojaka koji potiču tamnjenje kože a ujedno ju štite i njeguju.

Način primjene: Nakon tuširanja nanjeti na još vlažnu kožu tijela i po potrebi lagano umasirati.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

100 ml

Kategorija: