Kategorija:

WATERLESS SOLID LOTION – pure

Dostupnost:

Na zalihi

16.00

Loading...

SOLID LOTION ili maslac za tijelo u krutom obliku je bogati maslac koji hidratizira vašu kožu bez ikakve štete za okoliš. Proizvodnja se odvija bez korištenja vode, kao i sam proizvod koji ne sadrži vodu, čime pomažemo planeti Zemlji u očuvanju njenih prirodnih resursa. Ekonomičan je, praktičan za putovanja i transport.

Omekšava se u dodiru s mokrom kožom, a koncentriranim sastojcima daje koži dodatnu njegu i hidrataciju. Obogaćen je ghee maslacem koji pruža dubinsku njegu. Bezvodni proizvodi su fiziološki, dobro se integriraju u matriks kože, jer imaju sličnu strukturu.

Omiljena je teza zagovornika waterless-a da se izbacivanjem vode dobiva „više prostora“ u proizvodima za aktivne sastojke, poput snažnih aktivnica koje se koriste u ekskluzivnoj kozmetici sa  ciljem očuvanja zdrave kože, eteričnih ulja i drugih prirodnih esencija, pa time kozmetika postaje puno učinkovitija. Upravo na toj tezi izvorno  je i nastao waterless koncept-osmišljen u Južnoj Koreji, gdje su vrlo popularni koncentrirani preparati.

  • Miris cvijeta pamuka.

INGREDIENTS(INCI): Cetearyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Copaifera Officinalis Resin, Olea Europaea Fruit Oil, Panthenol, Allantoin, Glycyrrhetinic Acid, Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Lecithin, Glyceryl Isostearate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Olive Oil PEG-7 Esters, Perfume. 50g

Način primjene: Utrljati na vlažnu kožu kao hidratantu njegu.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

Kategorija: