Kategorija:

WATERLESS SHOWER BAR – pure

Dostupnost:

Na zalihi

17.00

Loading...

SHOWER BAR ili ČVRSTA ŠAMPON PLOČICA inovativan je i ekonomičan koncept u izradi prirodne kozmetike, kojim se dobiva vrlo koncentrirani proizvod. Zauzima vrlo malo prostora, nije potrebno pakirati u uobičajenu plastičnu ambalažu, te je samim time praktičan za putovanja i transport.

Bezvodne formulacije savršeno obnavljaju slabo kiseli Ph na površini naše kože, što je preduvjet za njeno zdravlje, održavanje mikrobioma, a time i imuniteta. Osim toga, uloga bezvodne kozmetike u hidrataciji kože  je neosporna, jer voda koja pada na njenu površinu, naprotiv, isušuje našu kožu i uzima vlagu iz dubokih slojeva dermisa, gdje se sakupljaju ključne tvari koje pomažu da naša koža ostaje svježa, mlada i elastična.

Glavna prednost waterless proizvoda je u tome što čuvaju zaštitu ljudske kože, hidrolipidni omotač. Ova emulzija je mješavina masti, znoja i raznih kiselina nastalih kao rezultat vitalnih procesa epiderme. Zapravo to je naša priridna „krema“, koja je dio strukture takozvane epidermalne barijere. Njegove funkcije pomažu zaštititi našu kožu od dehidracije, kao i barijeru od mehaničkih oštećenja i štetnih mikroorganizama. Zato je vrlo važno ne ispirati našu zaštitnu foliju sa jakim detersivima i skidačima masnoća.

  • Miris cvijeta pamuka.

INGREDIENTS(INCI): Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Coco Sulfate, Cetearyl Alcohol, Acidum stearicum, Cocamidopropyl Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate, Glyceryl Caprylate, Citric acid, Xanthan gum, Perfume. 50g.

Način primjene: Koristiti kao šampon za tijelo prilikom tuširanja.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu, te čuvati izvan dohvata djece.

Kategorija: